אורז עם אפונה בתוספת בצל מטוגן ושמיר, בתיבול עדין של כורכום, מלח ופלפל.

רכיבים
הוראות הכנה
מחממים שמן בסיר על להבה בגובה בינוני.
מטגנים את הבצל הקצוץ כמה דקות עד לשקיפות.
מוסיפים את האפונה. מערבבים ומטגנים 2-3 דקות.
מוסיפים את האורז והכורכום. מערבבים ומטגנים כדקה-שתיים.
מוסיפים מים, שמיר, מלח ופלפל. מערבבים.
מביאים לרתיחה. מכסים את הסיר ומנמיכים להבה.
מבשלים על להבה נמוכה כ-20 דקות.
מכבים את האש ומשאירים את הסיר עם המכסה כ-5 דקות לפני שפותחים ומגישים. בתיאבון 😋
מצרכים
הוראות הכנה
מחממים שמן בסיר על להבה בגובה בינוני.
מטגנים את הבצל הקצוץ כמה דקות עד לשקיפות.
מוסיפים את האפונה. מערבבים ומטגנים 2-3 דקות.
מוסיפים את האורז והכורכום. מערבבים ומטגנים כדקה-שתיים.
מוסיפים מים, שמיר, מלח ופלפל. מערבבים.
מביאים לרתיחה. מכסים את הסיר ומנמיכים להבה.
מבשלים על להבה נמוכה כ-20 דקות.
מכבים את האש ומשאירים את הסיר עם המכסה כ-5 דקות לפני שפותחים ומגישים. בתיאבון 😋