אורז עם גזר, צבעוני, ארומתי ומתקתק. תוספת נהדרת להרבה סוגים של ארוחות.

רכיבים
הוראות הכנה
מחממים שמן בסיר על חום בינוני. מטגנים את הבצל הקצוץ כ-5-7 דקות, עד שהבצל מתרכך.
מוסיפים את השום, בוחשים ומטגנים כדקה.
מוסיפים את הכורכום, בוחשים ומטגנים כדקה.
מוסיפים אורז, גזר, מים, מלח ופלפל. מערבבים.
מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על אש נמוכה כ-10 דקות.
מסירים מהאש. משאירים את הסיר עם מכסה כ-5 דקות.
"מאווררים" את האורז על ידי ערבוב קצר עם כף או מזלג גדולה.
מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה. בתיאבון 😋
מצרכים
הוראות הכנה
מחממים שמן בסיר על חום בינוני. מטגנים את הבצל הקצוץ כ-5-7 דקות, עד שהבצל מתרכך.
מוסיפים את השום, בוחשים ומטגנים כדקה.
מוסיפים את הכורכום, בוחשים ומטגנים כדקה.
מוסיפים אורז, גזר, מים, מלח ופלפל. מערבבים.
מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על אש נמוכה כ-10 דקות.
מסירים מהאש. משאירים את הסיר עם מכסה כ-5 דקות.
"מאווררים" את האורז על ידי ערבוב קצר עם כף או מזלג גדולה.
מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה. בתיאבון 😋