מתכון של פילאף אורז עם פטריות ועשבי תיבול.
רכיבים
הוראות הכנה
בסיר מחממים את שמן הזית והחמאה על להבה בינונית.
מטגנים את הבצל 3-4 דקות עד להתרככות שלו.
מוסיפים שום וטימין יבש, בוחשים ומטגנים כדקה.
מוסיפים פטריות, בוחשים ומטגנים 7-8 דקות.
מוסיפים אורז, שמיר, ציר (או מים) ומלח ובוחשים.
מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על להבה נמוכה כ-15 דקות.
בוחשים עם כף ומוודאים שהאורז ספג אליו את כול הנוזלים והוא מוכן. אם נשארו נוזלים, מבשלים עוד כמה רגעים ובודקים שוב.
משאירים מכוסה לחמש דקות ומגישים. בתיאבון!
מצרכים
הוראות הכנה
בסיר מחממים את שמן הזית והחמאה על להבה בינונית.
מטגנים את הבצל 3-4 דקות עד להתרככות שלו.
מוסיפים שום וטימין יבש, בוחשים ומטגנים כדקה.
מוסיפים פטריות, בוחשים ומטגנים 7-8 דקות.
מוסיפים אורז, שמיר, ציר (או מים) ומלח ובוחשים.
מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על להבה נמוכה כ-15 דקות.
בוחשים עם כף ומוודאים שהאורז ספג אליו את כול הנוזלים והוא מוכן. אם נשארו נוזלים, מבשלים עוד כמה רגעים ובודקים שוב.
משאירים מכוסה לחמש דקות ומגישים. בתיאבון!