אפשרויות הדפסה:

אורז פורטוגזי עם אפונה וצ’ילי

מניב6 מנותהכנה10 דקותבישול10 דקותסך הכול20 דקות

אורז פורטוגזי עם אפונה וצ'ילי

 2 כפות שמן זית
 1 בצלקצוץ דק
 2 שיני שוםכתוש
 1 כפית פתיתי צ'ילי
 1 כף פפריקה מעושנת
 2 כוסות אורז ארוךאו בסמטי, שטוף ומסונן
 3 ½ כוסות ציר מרקאו מים + קוביית תיבולית
 2 כפיות מלח
 1 עלה דפנה
 1 כוס אפונה ירוקה קטנהמופשרת (אם היא מהקפאה)
1

מטגנים את הבצל בשמן זית עד שמתחיל להזהיב.

2

מוסיפים שום, צ'ילי ופפריקה ומטגנים עוד דקה תוך כדי ערבוב.

3

מוסיפים את האורז ומטגנים ומערבבים עוד דקה.

4

מוסיפים ציר, עלה דפנה ומלח, מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים כ-5 דקות מכוסה ובחום נמוך.

5

מוסיפים את האפונה, מערבבים, מכסים שוב את הסיר ומבשלים כ-5 דקות נוספות.

6

מכבים את האש ונותנים לסיר לעמוד עם מכסה כ-5 דקות. בתיאבון 😋

נתוני תזונה

מנות 0