אצבעות עוף מטוגנות פיקנטיות המבושלות בטיגון עמוק לקבלת ציפוי פריך. מנה מהירת הכנה שכיף לזלול. מגישים עם מטבל טעים [מטבל דבש-חרדל, מטבל ראנץ', מטבל אבוקדו…] עם צ'יפס וסלט.
רכיבים
הוראות הכנה
מערבבים קמח עם קמצוץ מלח ופלפל. מקמחים את רצועות העוף.
בקערה מערבבים ביצה, חרדל, שום, רוטב סרירצ'ה (או רוטב צ'ילי).
מכניסים את רצועות העוף למשרה, מערבבים ועוטפים אותן במשרה.
מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר או ווק (בעומק 5 סנטימטר) לחום של 170 מעלות צלזיוס.
שמים לב! בסביבת שמן רותח מרחיקים ילדים ועובדים בשיא הזהירות!
מחליקים לתוך השמן הרותח כמה רצועות עוף ומטגנים 2-3 דקות עד שמזהיבות. עובדים בכמה מקבצים. בעזרת כף מסננת מוציאים את רצועות העוף המוכנות לצלחת, המרופדת עם נייר סופג, ועוברים לטיגון המקבץ הבא.
מגישים עם פרוסת לימון ו/או עם מטבל. בתיאבון!
מצרכים
הוראות הכנה
מערבבים קמח עם קמצוץ מלח ופלפל. מקמחים את רצועות העוף.
בקערה מערבבים ביצה, חרדל, שום, רוטב סרירצ'ה (או רוטב צ'ילי).
מכניסים את רצועות העוף למשרה, מערבבים ועוטפים אותן במשרה.
מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר או ווק (בעומק 5 סנטימטר) לחום של 170 מעלות צלזיוס.
שמים לב! בסביבת שמן רותח מרחיקים ילדים ועובדים בשיא הזהירות!
מחליקים לתוך השמן הרותח כמה רצועות עוף ומטגנים 2-3 דקות עד שמזהיבות. עובדים בכמה מקבצים. בעזרת כף מסננת מוציאים את רצועות העוף המוכנות לצלחת, המרופדת עם נייר סופג, ועוברים לטיגון המקבץ הבא.
מגישים עם פרוסת לימון ו/או עם מטבל. בתיאבון!