ברמונדי בגריל בתנור, בתוספת פטריות ממולאות גבינות ותרד.
מתכון מאת אלון אליהו, מנהל קבוצת הפייסבוק “אבא אני רעב”

רכיבים
הוראות הכנה
מנקים את הפטריות על ידי ניגוב עם מגבת נייר לחה. את הגבעול של הפטריות מוציאים.
לקערת מעבד מזון מכניסים את צרור התרד, הגבינות, שמן הזית והפלפל השחור. טוחנים למחית וממלאים את הפטריות.
אופים את הפטריות כ-10 דקות על חום של 180 מעלות, ועוד 3 דקות על מצב גריל. (אפשר להוסיף אותן למגש של הדג לקראת אמצע אפיית הדג).
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מנקים ומנגבים טוב את הדג בעזרת מגבות נייר.
יוצרים מספר חתכים רוחביים מקבילים בדג בעומק סנטימטר.
את כל הרכיבים עבור הרוטב של הברמונדי טוחנים במעבד מזון למחית יפה.
מורחים את הדג במחית. חשוב למרוח גם בתוך החתכים ובבטן הדג. את הדג מניחים על מגש האפייה.
אופים בחום של 180 מעלות במשך 20 דקות.
מעבירים את התנור למצב גריל. את המגש מעבירים לחלק העליון של התנור. צולים את הדג בערך כ-3 דקות נוספות לצורך קבלת צבע וציפוי קריספי. משגיחים שלא לשרוף את הדג.
בתיאבון 😋
מצרכים
הוראות הכנה
מנקים את הפטריות על ידי ניגוב עם מגבת נייר לחה. את הגבעול של הפטריות מוציאים.
לקערת מעבד מזון מכניסים את צרור התרד, הגבינות, שמן הזית והפלפל השחור. טוחנים למחית וממלאים את הפטריות.
אופים את הפטריות כ-10 דקות על חום של 180 מעלות, ועוד 3 דקות על מצב גריל. (אפשר להוסיף אותן למגש של הדג לקראת אמצע אפיית הדג).
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מנקים ומנגבים טוב את הדג בעזרת מגבות נייר.
יוצרים מספר חתכים רוחביים מקבילים בדג בעומק סנטימטר.
את כל הרכיבים עבור הרוטב של הברמונדי טוחנים במעבד מזון למחית יפה.
מורחים את הדג במחית. חשוב למרוח גם בתוך החתכים ובבטן הדג. את הדג מניחים על מגש האפייה.
אופים בחום של 180 מעלות במשך 20 דקות.
מעבירים את התנור למצב גריל. את המגש מעבירים לחלק העליון של התנור. צולים את הדג בערך כ-3 דקות נוספות לצורך קבלת צבע וציפוי קריספי. משגיחים שלא לשרוף את הדג.
בתיאבון 😋