מרק עם גונדי פרסי, זהו מרק צח של עוף עם כופתאות המוכנות מבשר עוף טחון וקמח חומוס. כופתאות הגונדי דומות במראה שלהן לקניידלעך האשכנזי. לעתים קרובות מגישים את הגונדי כמנה יחד עם אורז לבן. קל להכין את הגונדי, זו מנה פשוטה שגם ילדים בדרך כלל אוהבים. חשוב להכין מראש מרק עוף צח (אפשר גם להשתמש בגרונות הודו) ולבשל בו את הגונדי.

רכיבים
הוראות הכנה
מוסיפים את כל רכיבי כופתאות הגונדי לקערה גדולה.
מערבבים ומניחים במקרר לשעה לפחות.
מחממים בסיר מרק עוף צח ומוסיפים לו כורכום, גרגרי חומוס, ומלח ופלפל לפי הטעם.
בכפות ידיים רטובות יוצרים כופתאות גדולות. מניחים אותן אחת אחרי השנייה בסיר המרק.
מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על להבה נמוכה במשך 45 דקות.
מגישים כמנת מרק חמה עם כופתאות הגונדי, או את הכופאות על גבי אורז לבן (משתמשים במרק כרוטב על האורז.) בתיאבון 😋
מצרכים
הוראות הכנה
מוסיפים את כל רכיבי כופתאות הגונדי לקערה גדולה.
מערבבים ומניחים במקרר לשעה לפחות.
מחממים בסיר מרק עוף צח ומוסיפים לו כורכום, גרגרי חומוס, ומלח ופלפל לפי הטעם.
בכפות ידיים רטובות יוצרים כופתאות גדולות. מניחים אותן אחת אחרי השנייה בסיר המרק.
מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על להבה נמוכה במשך 45 דקות.
מגישים כמנת מרק חמה עם כופתאות הגונדי, או את הכופאות על גבי אורז לבן (משתמשים במרק כרוטב על האורז.) בתיאבון 😋