טאג'ין שוקי טלה עם תפוח אדמה, בטטה ודלעת.

רכיבים
הוראות הכנה
מחממים טאג'ין.
מפזרים קצת פלפל שחור וקמצוץ מהתבלינים על השוקיים.
מוספים כף שמן זית לטאג'ין, סוגרים קלות את שוקי הטלה מכול הכיוונים (עד להשחמה קלה) ומניחים על צלחת.
מוספים כף שמן זית ומטגנים את הבצל, כ-5 דקות.
מוסיפים שום כתוש, עגבניות קצוצות וחצי מכמות התבלינים ומערבבים.
מניחים את שוקי הטלה במרכז.
מסדרים את תפוחי האדמה, הבטטה והדלעת בצורת פירמידה סביב. מניחים 3-4 פרוסות לימון. מתבלים בשאר התבלינים ומוזגים מעל את ציר המרק.
מכסים ומבשלים כשלוש שעות.
התבשיל מוכן כאשר תפוחי האדמה רכים והבשר מתפרק בקלות מהעצם.
מגישים על מצע של אורז או קוסקוס. אפשר לפזר מעל קצת פטרוזיליה קצוצה. בתיאבון!
מצרכים
הוראות הכנה
מחממים טאג'ין.
מפזרים קצת פלפל שחור וקמצוץ מהתבלינים על השוקיים.
מוספים כף שמן זית לטאג'ין, סוגרים קלות את שוקי הטלה מכול הכיוונים (עד להשחמה קלה) ומניחים על צלחת.
מוספים כף שמן זית ומטגנים את הבצל, כ-5 דקות.
מוסיפים שום כתוש, עגבניות קצוצות וחצי מכמות התבלינים ומערבבים.
מניחים את שוקי הטלה במרכז.
מסדרים את תפוחי האדמה, הבטטה והדלעת בצורת פירמידה סביב. מניחים 3-4 פרוסות לימון. מתבלים בשאר התבלינים ומוזגים מעל את ציר המרק.
מכסים ומבשלים כשלוש שעות.
התבשיל מוכן כאשר תפוחי האדמה רכים והבשר מתפרק בקלות מהעצם.
מגישים על מצע של אורז או קוסקוס. אפשר לפזר מעל קצת פטרוזיליה קצוצה. בתיאבון!