מתכון בסיסי לכבד קצוץ טחון במעבד מזון יחד עם ביצים קשות ובצל מטוגן. מי צריך יותר מזה?

רכיבים
הוראות הכנה
במחבת גדולה ובמעט שמן, מטגנים בצלים חתוכים עד שמזהיבים לגמרי.
מסירים מהמחבת ושמים במעבד מזון כשסכין הלהבים בתוכו.
מוסיפים למחבת מעט שמן, מטגנים כמות של כבדי העוף המנוקים היטב, עד שהם עשויים היטב. בודקים ע"י עשיית חריץ בכבד ורואים שהוא עשוי בתוכו.
מוסיפים את הכבדים העשויים ואת הביצים הקשות למעבד מזון יחד עם הבצל ומפעילים עד לקבלת העיסה הרצויה.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם, וזהו זה!
הערות
- לשמור במקרר בכלי מכוסה בפלסטיק נצמד
- להגשה אפשר לפזר קצת פטרוזילייה קצוצה מעל
מצרכים
הוראות הכנה
במחבת גדולה ובמעט שמן, מטגנים בצלים חתוכים עד שמזהיבים לגמרי.
מסירים מהמחבת ושמים במעבד מזון כשסכין הלהבים בתוכו.
מוסיפים למחבת מעט שמן, מטגנים כמות של כבדי העוף המנוקים היטב, עד שהם עשויים היטב. בודקים ע"י עשיית חריץ בכבד ורואים שהוא עשוי בתוכו.
מוסיפים את הכבדים העשויים ואת הביצים הקשות למעבד מזון יחד עם הבצל ומפעילים עד לקבלת העיסה הרצויה.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם, וזהו זה!