כנפיים על האש עם סילאן, סויה ופתיתי צ'ילי, שום וג'ינג'ר. מתכון לכנפיים דביקות על המנגל המתאים גם לשיפודי פרגיות.
רכיבים
הוראות הכנה
מערבבים את חומרי המשרה. מוסיפים את הכנפיים ומערבבים. מכסים ומכניסים למקרר לפחות לשעתיים.
מכינים גריל לצלייה. מוודאים שהגריל חם ורשת הגריל נקייה ומשומנת. אם רוצים אפשר לשפד את הכנפיים (לא חובה) ולהעזר בשיפודים כדי לסובב את הכנפיים.
מניחים את הכנפיים על רשת הגריל. את הנוזלים של המשרה שומרים בקערה ומכינים מברשת.
צולים את הכנפיים כ- 12-15 דקות, כאשר מדי פעם מסובבים אותן ומורחים עליהן מנוזל המשרה בעזרת המברשת.
כשהכנפיים כמעט מוכנות (הבשר נפרד בקלות מהעצם) מפזרים מעל סומסום.
צולים עוד חצי דקה מכול צד ומגישים. בתיאבון 😋
מצרכים
הוראות הכנה
מערבבים את חומרי המשרה. מוסיפים את הכנפיים ומערבבים. מכסים ומכניסים למקרר לפחות לשעתיים.
מכינים גריל לצלייה. מוודאים שהגריל חם ורשת הגריל נקייה ומשומנת. אם רוצים אפשר לשפד את הכנפיים (לא חובה) ולהעזר בשיפודים כדי לסובב את הכנפיים.
מניחים את הכנפיים על רשת הגריל. את הנוזלים של המשרה שומרים בקערה ומכינים מברשת.
צולים את הכנפיים כ- 12-15 דקות, כאשר מדי פעם מסובבים אותן ומורחים עליהן מנוזל המשרה בעזרת המברשת.
כשהכנפיים כמעט מוכנות (הבשר נפרד בקלות מהעצם) מפזרים מעל סומסום.
צולים עוד חצי דקה מכול צד ומגישים. בתיאבון 😋