אפשרויות הדפסה:

כנפיים על האש עם סילאן

מניב2 מנותהכנה10 דקותבישול15 דקותסך הכול25 דקות

כנפיים על האש עם סילאן

 1 קילוגרם כנפייםמפורקות לפולקה ולזרוע
למשרה
 4 כפות שמן בוטנים
 2 כפות סילאן
 2 כפות סויה
 2 שיני שוםכתוש
 2 כפיות ג'ינג'רקצוץ
 1 כפית פתיתי צ'ילי חריף
 ½ כפית מלח
 ¼ כפית פלפל שחור
לפיזור על הכנפיים בסוף הצליה
 2 כפות סומסום
1

מערבבים את חומרי המשרה. מוסיפים את הכנפיים ומערבבים. מכסים ומכניסים למקרר לפחות לשעתיים.

2

מכינים גריל לצלייה. מוודאים שהגריל חם ורשת הגריל נקייה ומשומנת. אם רוצים אפשר לשפד את הכנפיים (לא חובה) ולהעזר בשיפודים כדי לסובב את הכנפיים.

3

מניחים את הכנפיים על רשת הגריל. את הנוזלים של המשרה שומרים בקערה ומכינים מברשת.

4

צולים את הכנפיים כ- 12-15 דקות, כאשר מדי פעם מסובבים אותן ומורחים עליהן מנוזל המשרה בעזרת המברשת.

5

כשהכנפיים כמעט מוכנות (הבשר נפרד בקלות מהעצם) מפזרים מעל סומסום.

6

צולים עוד חצי דקה מכול צד ומגישים. בתיאבון 😋

כנפיים על האש עם סילאן

נתוני תזונה

מנות 0