כנפיים על האש ברוטב פיקנטי, נזללות כמו חטיפים. נהדרות בתור מנה ראשונה לפתיחת התיאבון, או שמגישים יחד עם סלט טוב וצ'יפס והרי לכם ארוחת מנגל מלאה ומספקת.
רכיבים
הוראות הכנה
מערבבים את חומרי המשרה בקערה.
לקערה נפרדת מוסיפים את כנפי העוף. מוסיפים חצי מכמות תערובת המשרה ומערבבים. את החצי השני של המשרה שומרים בצד.
מחממים גריל פחמים. עובדים על רשת גריל נקייה ומשומנת. כשהגריל חם מניחים את חלקי העוף.
צולים את הכנפיים כשש דקות מכול צד תוך כדי השגחה שלא שורפים את הכנפיים.
כעבור שתים עשרה דקות של צלייה מלחלחים (מושחים במשרה) צד אחד של הכנפיים בעזרת מברשת. הופכים, צולים כדקה, ובינתיים מלחלחים את הצד השני. הופכים שוב, ושוב מלחלחים וכך חוזרים עד שמשתמשים בכול המשרה, וצולים את הכנפיים סה"כ עוד 3-4 דקות.
כאשר הכנפיים מוכנות, מסירים מהאש, שוטפים ידיים במים וסבון, וזוללים עם הידיים. בתיאבון!
מצרכים
הוראות הכנה
מערבבים את חומרי המשרה בקערה.
לקערה נפרדת מוסיפים את כנפי העוף. מוסיפים חצי מכמות תערובת המשרה ומערבבים. את החצי השני של המשרה שומרים בצד.
מחממים גריל פחמים. עובדים על רשת גריל נקייה ומשומנת. כשהגריל חם מניחים את חלקי העוף.
צולים את הכנפיים כשש דקות מכול צד תוך כדי השגחה שלא שורפים את הכנפיים.
כעבור שתים עשרה דקות של צלייה מלחלחים (מושחים במשרה) צד אחד של הכנפיים בעזרת מברשת. הופכים, צולים כדקה, ובינתיים מלחלחים את הצד השני. הופכים שוב, ושוב מלחלחים וכך חוזרים עד שמשתמשים בכול המשרה, וצולים את הכנפיים סה"כ עוד 3-4 דקות.
כאשר הכנפיים מוכנות, מסירים מהאש, שוטפים ידיים במים וסבון, וזוללים עם הידיים. בתיאבון!