כנפיים על המנגל ברוטב צ'ילי מתוק או פיקנטי, עם סויה, שום וג'ינג'ר.
רכיבים
הוראות הכנה
מנקים ומייבשים את הכנפיים בעזרת נייר סופג.
חוצים כול כנף לזרוע (הפולקע של הכנף) ולאמה של הכנף. גוזרים (או קוצצים עם סכין) עודפי שומן ונפתרים מהם.
מערבבים את כול חומרי הרוטב בקערה. מוסיפים את חלקי העוף ומערבבים.
מחממים גריל. מניחים את הכנפיים צמודות אחת לשנייה. את מה שנותר מהרוטב שומרים.
צולים בסביבות 8-10 דקות מכול צד.
מורחים צד אחד של הכנפיים בעזרת מברשת עם שארית הרוטב. צולים כדקה.
כעבור דקה הופכים ומורחים על הצד השני. צולים כדקה נוספת.
הכנפיים מוכנות כאשר הבשר נפרד בקלות מהעצם. אז אפשר להסיר מהמנגל.
זוללים את הכנפיים בידיים שטופות ומלקקים את האצבעות. בתיאבון 😋
מצרכים
הוראות הכנה
מנקים ומייבשים את הכנפיים בעזרת נייר סופג.
חוצים כול כנף לזרוע (הפולקע של הכנף) ולאמה של הכנף. גוזרים (או קוצצים עם סכין) עודפי שומן ונפתרים מהם.
מערבבים את כול חומרי הרוטב בקערה. מוסיפים את חלקי העוף ומערבבים.
מחממים גריל. מניחים את הכנפיים צמודות אחת לשנייה. את מה שנותר מהרוטב שומרים.
צולים בסביבות 8-10 דקות מכול צד.
מורחים צד אחד של הכנפיים בעזרת מברשת עם שארית הרוטב. צולים כדקה.
כעבור דקה הופכים ומורחים על הצד השני. צולים כדקה נוספת.
הכנפיים מוכנות כאשר הבשר נפרד בקלות מהעצם. אז אפשר להסיר מהמנגל.
זוללים את הכנפיים בידיים שטופות ומלקקים את האצבעות. בתיאבון 😋