כנפי עוף על האש בתבלון מרוקאי, עם לימון כבוש מרוקאי, נענע, שום ותבלינים. מתכון שפשוט וקל להכינו, של כנפי עוף על האש בטעם מיוחד.
רכיבים
הוראות הכנה
קוצצים את הלימונים, השום והנענע קטן קטן, עד לקבלת עיסה. מומלץ גם לטחון את העיסה בבלנדר.
מערבבים את כול חומרי המשרה בקערה גדולה.
מוסיפים את כנפי העוף, מערבבים ומעסים את העוף עם המשרה. מכסים ומכניסים לקירור לכשעה.
צולים על גריל פחמים 12-15 דקות, תוך כדי הפיכת צד הצלייה מדי פעם, עד שהכנפיים צלויות היטב והבשר מתפרק בקלות מהעצמות.
מפזרים מעל עלי נענע קצוצים ומגישים. בתיאבון 😋
טיפים והערות
- אפשר להכין את הכנפיים גם בתנור. מחממים תנור ל-200 מעלות. מניחים את הכנפיים על רשת המונחת מעל מגש. צולים בתנור כ-20 דקות, הופכים את הכנפיים וצולים כ-20 דקות נוספות.
- מתאים להכין מטבל יוגורט זריז וטעים לכנפיים האלו. מוסיפים חופן עלי נענע קצוצים, קצת מלח וקצת לימון למיכל יוגורט יווני ומערבבים.
מצרכים
הוראות הכנה
קוצצים את הלימונים, השום והנענע קטן קטן, עד לקבלת עיסה. מומלץ גם לטחון את העיסה בבלנדר.
מערבבים את כול חומרי המשרה בקערה גדולה.
מוסיפים את כנפי העוף, מערבבים ומעסים את העוף עם המשרה. מכסים ומכניסים לקירור לכשעה.
צולים על גריל פחמים 12-15 דקות, תוך כדי הפיכת צד הצלייה מדי פעם, עד שהכנפיים צלויות היטב והבשר מתפרק בקלות מהעצמות.
מפזרים מעל עלי נענע קצוצים ומגישים. בתיאבון 😋