אפשרויות הדפסה:

כרובית בתנור עם שום ופרמז’ן

מניב6 מנותהכנה10 דקותבישול35 דקותסך הכול45 דקות

כרובית בתנור עם שום ופרמז'ן

 1 ראש כרוביתבגדול בינוני, שטופה ומפורקת לפרחים
 ¾ כוס גבינת פרמז'ןמגוררת, או גבינת פיקורינו
 75 גרם חמאהמומסת
 1 כוס פירורי לחם
 2 כפות טימיןטרי, מפורק לעלים
 2 שיני שוםכתושות
 ¼ כפית מלח
 ¼ כפית פלפל שחור
 2 כפות שמן זית
1

מחממים תנור ל-200 מעלות.

2

שוטפים את הכרובית. מפרקים לפרחים בגודל אחיד.

3

מסדרים את פרחי הכרובית במגש.

4

זולפים על הכרובית את החמאה המומסת. מערבבים ומצפים את הכרובית בחמאה.

5

מפזרים מעל את פירורי הלחם, עלי טימין, שום מלח ופלפל. מערבבים כך שהצפוי והתבלינים עוטפים את הכרובית.

6

מפזרים מעל את פירורי הגבינה וזולפים את שמן הזית.

כרובית בתנור עם שום ופרמז'ן - לקראת האפייה

7

אופים בתנור ב-200 מעלות במשך 35 דקות עד להזהבה. בתיאבון 😋

כרובית בתנור עם שום ופרמז'ן - לאחר האפייה

נתוני תזונה

מנות 0