כרוב מוקפץ במחבת או בווק, עם בצל, סויה, דבש ולסיום סומסום. מנה בסיסית שאפשר לגוון באינספור דרכים. אפשר להחליף את הדבש ברוטב צ'ילי או בסילאן. אפשר לתבל עם קצת צ'ילי, שום, ג'ינג'ר. אפשר להוסיף ירקות כמו גזר, תירס, נבטים סיניים, פלפל אדום, פטריות. אפשר להעשיר עם אגוזים, שקדים, צנובר, פירות יבשים. מגישים כתוספת חמה לארוחה או מקררים ומגישים כסלט. הכרוב המוקפץ הוא מנה פשוטה, בריאה ומזינה.

רכיבים
הוראות הכנה
מחממים שמן במחבת או ווק לחום גבוה.
מוסיפים רצועות בצל, מטגנים כשתי דקות.
מוסיפים את רצועות הכרוב. מטגנים כשבע-שמונה דקות. מערבבים מדי פעם.
מוסיפים סויה ודבש. זורים פלפל שחור. ממשיכים בטיגון-ערבוב כדקה נוספת.
טועמים ומשפרים, אם התבשיל יבש מדי מוסיפים 1-2 כפיות מים. אם חסר מלח מוסיפים קצת מלח או סויה.
מפזרים מעל סומסום. מגישים חם או מקררים ומגישים כסלט קר. בתיאבון 😋
מצרכים
הוראות הכנה
מחממים שמן במחבת או ווק לחום גבוה.
מוסיפים רצועות בצל, מטגנים כשתי דקות.
מוסיפים את רצועות הכרוב. מטגנים כשבע-שמונה דקות. מערבבים מדי פעם.
מוסיפים סויה ודבש. זורים פלפל שחור. ממשיכים בטיגון-ערבוב כדקה נוספת.
טועמים ומשפרים, אם התבשיל יבש מדי מוסיפים 1-2 כפיות מים. אם חסר מלח מוסיפים קצת מלח או סויה.
מפזרים מעל סומסום. מגישים חם או מקררים ומגישים כסלט קר. בתיאבון 😋