לביבות קישואים עם תירס וגבינות המטוגנות במעט שמן במחבת.
רכיבים
הוראות הכנה
את הקישואים והבצל המגוררים מניחים במסננת. סוחטים בידיים כדי להפתר מנוזלים.
טוחנים חצי מכמות התירס בבלנדר ידני.
מערבבים את כול הרכיבים בקערה (מלבד שמן הטיגון.)
מחממים במחבת שמן לטיגון על חום בינוני-גבוהה.
לוקחים כף גדולה מהתערובת, יוצרים צורת לביבה ומהדקים בעזרת כף נוספת. מניחים בעדינות בשמן הטיגון. חוזרים על הפעולה ככול שיש מקום במחבת (לא מצופפים מדי את הלביבות על המחבת. במידת הצורך מכינים במספר מקבצים.)
מטגנים צד אחד עד שמזהיב (כ- 3-4 דקות). הופכים (בזהירות ובעדינות שלא לשבור את הלביבה) ומטגנים צד שני עד שמזהיב.
בתיאבון 😋
טיפים
- אפשר גם לשמור במקרר ולחמם אחרי יום בטוסטר, או לאכול קר
- הלביבות הללו משתלבות נהדר בארוחה עם ירק או עם סלט טרי (עגבניות, מלפפונים, אבוקדו…)
מצרכים
הוראות הכנה
את הקישואים והבצל המגוררים מניחים במסננת. סוחטים בידיים כדי להפתר מנוזלים.
טוחנים חצי מכמות התירס בבלנדר ידני.
מערבבים את כול הרכיבים בקערה (מלבד שמן הטיגון.)
מחממים במחבת שמן לטיגון על חום בינוני-גבוהה.
לוקחים כף גדולה מהתערובת, יוצרים צורת לביבה ומהדקים בעזרת כף נוספת. מניחים בעדינות בשמן הטיגון. חוזרים על הפעולה ככול שיש מקום במחבת (לא מצופפים מדי את הלביבות על המחבת. במידת הצורך מכינים במספר מקבצים.)
מטגנים צד אחד עד שמזהיב (כ- 3-4 דקות). הופכים (בזהירות ובעדינות שלא לשבור את הלביבה) ומטגנים צד שני עד שמזהיב.
בתיאבון 😋