לחם מחמצת עם קמח כוסמין, 70% הדרציה (תכולת מים ביחס לסך הקמחים), בסגנון לחם סן-פרנסיסקו (שזה בעצם לחם מחמצת צרפתי רגיל, רק צריך לדמיין שהמחמצת היא מסן-פרנסיסקו). לא לוותר על הקראסט הכהה, 50 דקות אפייה לפחות.
הכנהיום 1 בישול50 דקות סך הכוליום 1 50 דקות
רכיבים
לסוכן ההתפחה (מחמצת)
30 גרם מיםמסוננים
30 גרם קמח לחם לבן
לאוטוליזה
335 גרם קמח לחם לבן
25 גרם קמח לחם מלא
50 גרם קמח כוסמין
270 גרם מים
להשלמת הבצק
10 גרם מלח
הוראות הכנה
1
מכינים על פי פירוט הרכיבים והכמויות במתכון זה ולפי הוראות ההכנה של לחם מחמצת בסיסי (קישור למעלה).
2
בתיאבון 😋
מצרכים
לסוכן ההתפחה (מחמצת)
30 גרם מיםמסוננים
30 גרם קמח לחם לבן
לאוטוליזה
335 גרם קמח לחם לבן
25 גרם קמח לחם מלא
50 גרם קמח כוסמין
270 גרם מים
להשלמת הבצק
10 גרם מלח
הוראות הכנה
1
מכינים על פי פירוט הרכיבים והכמויות במתכון זה ולפי הוראות ההכנה של לחם מחמצת בסיסי (קישור למעלה).
2
בתיאבון 😋