מטבל חצילים ועגבניות עם פלפל אדום קלוי קצוץ קטן קטן. קל להכנה. מתאים להמון ארוחות ואירועים. מושלם ליד קבב, שניצל, סטייק או קציצות.
רכיבים
הוראות הכנה
צולים חצילים, פלפל מתוק ופלפל חריף בתנור כ-50 דקות. באמצע הצלייה מומלץ להפוך את החצילים והפלפלים שייצלו יפה משני הצדדים.
אחרי שמתקררים קצת, קולפים את החצילים והפלפלים. קוצצים היטב עם סכין ומעבירים לקערה.
מרסקים את העגבניות בעזרת מגרדת ומוספים לקערה.
קוצצים שום ומוסיפים.
מתבלים במלח, פלפל, מיץ לימון סחוט טרי ושמן זית. מערבבים ומשפרים טעמים.
מפזרים מעל קצת פטרוזיליה קצוצה וזולפים קצת שמן זית.
בתיאבון 😋
הערות
במקום או בנוסף לפטרוזיליה אפשר גם לתבל עם עלי נענע או כוסברה קצוצים לקבלת טעם שונה ורענן.
מצרכים
הוראות הכנה
צולים חצילים, פלפל מתוק ופלפל חריף בתנור כ-50 דקות. באמצע הצלייה מומלץ להפוך את החצילים והפלפלים שייצלו יפה משני הצדדים.
אחרי שמתקררים קצת, קולפים את החצילים והפלפלים. קוצצים היטב עם סכין ומעבירים לקערה.
מרסקים את העגבניות בעזרת מגרדת ומוספים לקערה.
קוצצים שום ומוסיפים.
מתבלים במלח, פלפל, מיץ לימון סחוט טרי ושמן זית. מערבבים ומשפרים טעמים.
מפזרים מעל קצת פטרוזיליה קצוצה וזולפים קצת שמן זית.
בתיאבון 😋