מטבל ראיטה נענע הודי, עשוי מיוגורט, עלי נענע טריים ותבלינים. מוסיף רעננות לארוחה ומצנן מנות חריפות.
הכנה5 דקות סך הכול5 דקות
רכיבים
200 גרם יוגורט יווני
½ כוס עלי נענע טרייםשטופים
2 כפיות מיםלכתישת הנענע
¼ כפית אבקת צ'ילי אדום
¼ כפית כמוןטחון
½ כפית מלח
הוראות הכנה
1
תחילה קוצצים את עלי הנענע. מעבירים למכתש ועלי, מוסיפים שתי כפיות מים, וכותשים למשחה ירוקה.
2
בקערה מערבבים את היוגורט היווני יחד עם הנענע הכתושה ושאר התבלינים.
3
מכסים ושומרים בקירור על להגשה.
מצרכים
200 גרם יוגורט יווני
½ כוס עלי נענע טרייםשטופים
2 כפיות מיםלכתישת הנענע
¼ כפית אבקת צ'ילי אדום
¼ כפית כמוןטחון
½ כפית מלח
הוראות הכנה
1
תחילה קוצצים את עלי הנענע. מעבירים למכתש ועלי, מוסיפים שתי כפיות מים, וכותשים למשחה ירוקה.
2
בקערה מערבבים את היוגורט היווני יחד עם הנענע הכתושה ושאר התבלינים.
3
מכסים ושומרים בקירור על להגשה.