מלפפון כבוש ביתי בחומץ, מתכון של 5 דקות.
רכיבים
הוראות הכנה
מחטאים את צנצנת השימור במים רותחים (משאירים את המים הרותחים בתוך הצנצנת כ-5 דקות.)
שמים בתחתית חלק מהשמיר והשום.
מוסיפים מים, חומץ, פלפל ומלח ומערבבים.
מוסיפים את פרוסות המלפפונים. בינהם משלבים עוד מהשמיר והשום. המלפפונים צריכים להיות די דחוסים ולגמרי מכוסים בנוזל השימור.
אוטמים את הצנצנת ומניחים לחמישה ימים מחוץ למקרר.
אחרי הפתיחה מעבירים למקרר. בתיאבון 😋
מצרכים
הוראות הכנה
מחטאים את צנצנת השימור במים רותחים (משאירים את המים הרותחים בתוך הצנצנת כ-5 דקות.)
שמים בתחתית חלק מהשמיר והשום.
מוסיפים מים, חומץ, פלפל ומלח ומערבבים.
מוסיפים את פרוסות המלפפונים. בינהם משלבים עוד מהשמיר והשום. המלפפונים צריכים להיות די דחוסים ולגמרי מכוסים בנוזל השימור.
אוטמים את הצנצנת ומניחים לחמישה ימים מחוץ למקרר.
אחרי הפתיחה מעבירים למקרר. בתיאבון 😋