מרק בשר עם ירקות, מרק ממלא, מרק לבבי, מרק פשוט אך עשיר בטעמים. מרק שרוצים לשוב אליו.
רכיבים
הוראות הכנה
בסיר מרק מחממים את השמן על להבה בינונית ומטגנים את קוביות הבשר כ-5 דקות, עד להשחמה. מוציאים ומניחים על צלחת.
מכניסים לסיר את הבצל ומטגנים כ-5 דקות.
מוסיפים את הגזר והסלרי ומטגנים כ-5 דקות נוספות תוך כדי ערבוב.
מוסיפים את השום וממשיכים עוד דקה באידוי-ערבוב.
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים כחצי דקה.
מוסיפים עגבניות קלופות, ציר מרק, את קוביות הבשר ואת עשבי התיבול מיובשים.
מערבבים הכול, מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר ומבשלים על להבה נמוכה כשעה וחצי.
מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה ואת המלח, משיבים לרתיחה וממשיכים בבישול על להבה נמוכה כחצי שעה נוספת.
לבסוף מוסיפים את האפונה והתירס. משיבים לרתיחה ומבשלים כחמש דקות נוספות.
להגשה מפזרים מעל קצת פטרוזיליה קצוצה. בתיאבון 😋
מצרכים
הוראות הכנה
בסיר מרק מחממים את השמן על להבה בינונית ומטגנים את קוביות הבשר כ-5 דקות, עד להשחמה. מוציאים ומניחים על צלחת.
מכניסים לסיר את הבצל ומטגנים כ-5 דקות.
מוסיפים את הגזר והסלרי ומטגנים כ-5 דקות נוספות תוך כדי ערבוב.
מוסיפים את השום וממשיכים עוד דקה באידוי-ערבוב.
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים כחצי דקה.
מוסיפים עגבניות קלופות, ציר מרק, את קוביות הבשר ואת עשבי התיבול מיובשים.
מערבבים הכול, מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר ומבשלים על להבה נמוכה כשעה וחצי.
מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה ואת המלח, משיבים לרתיחה וממשיכים בבישול על להבה נמוכה כחצי שעה נוספת.
לבסוף מוסיפים את האפונה והתירס. משיבים לרתיחה ומבשלים כחמש דקות נוספות.
להגשה מפזרים מעל קצת פטרוזיליה קצוצה. בתיאבון 😋