מרק חומוס ותרד בהשראה איטלקית, בריא, ממלא ומשביע.
רכיבים
הוראות הכנה
לפני הכנת המרק, מבשלים בסיר נפרד את החומוס עם אבקת אפיה למשך שעה - שעה וחצי, עד שהחומוס מתחיל להתרכך.
בסיר מרק (נפרד מסיר החומוס) מטגנים בצל וגזר בשמן זית עד לשקיפות הבצל.
מוסיפים שום כתוש, תבלינים ועשבי תיבול ומטגנים כדקה.
מוסיפים תרד שטוף וקצוץ לסיר ומטגנים עד שמתרכך.
מוסיפים לסיר את העגבניות, החומוס שבושל (עם מי הבישול), עלי הדפנה (נפתרים מהם בסוף הבישול). מוסיפים 2 ליטר מים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הפסטה. מחכים ששוב ירתח ונותנים למרק להתבשל 20-25 דקות ברתיחה קלה.
מגישים עם גבינת פרמז'ן (רצוי אך לא חובה).
מצרכים
הוראות הכנה
לפני הכנת המרק, מבשלים בסיר נפרד את החומוס עם אבקת אפיה למשך שעה - שעה וחצי, עד שהחומוס מתחיל להתרכך.
בסיר מרק (נפרד מסיר החומוס) מטגנים בצל וגזר בשמן זית עד לשקיפות הבצל.
מוסיפים שום כתוש, תבלינים ועשבי תיבול ומטגנים כדקה.
מוסיפים תרד שטוף וקצוץ לסיר ומטגנים עד שמתרכך.
מוסיפים לסיר את העגבניות, החומוס שבושל (עם מי הבישול), עלי הדפנה (נפתרים מהם בסוף הבישול). מוסיפים 2 ליטר מים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הפסטה. מחכים ששוב ירתח ונותנים למרק להתבשל 20-25 דקות ברתיחה קלה.
מגישים עם גבינת פרמז'ן (רצוי אך לא חובה).