מרק כרובית וקישואים מתובל בכורכום ובכוסברה ומלא בבריאות.
רכיבים
הוראות הכנה
מחממים סיר מרק על להבה בינונית. מוסיפים שמן ומטגנים את הבצל עד לשקיפות, כחמש דקות.
מוסיפים את השום, מערבבים וממשיכים בטיגון כדקה.
מוסיפים את הכרובית והקישואים, מכסים ומאדים בחום נמוך כ- 8-10 דקות. מדי פעם בוחשים.
מוסיפים תפוח אדמה, כוסברה, תבלינים וציר (או מים). בוחשים ומביאים לרתיחה.
מכסים את הסיר ומבשלים על חום נמוך כ- 10-15 דקות, עד שהכרובית רכה.
טוחנים את המרק בעזרת מעבד מזון ידני.
להגשה זולפים כמה טיפות לימון ומפזרים קצת כוסברה. לבריאות 😋
מצרכים
הוראות הכנה
מחממים סיר מרק על להבה בינונית. מוסיפים שמן ומטגנים את הבצל עד לשקיפות, כחמש דקות.
מוסיפים את השום, מערבבים וממשיכים בטיגון כדקה.
מוסיפים את הכרובית והקישואים, מכסים ומאדים בחום נמוך כ- 8-10 דקות. מדי פעם בוחשים.
מוסיפים תפוח אדמה, כוסברה, תבלינים וציר (או מים). בוחשים ומביאים לרתיחה.
מכסים את הסיר ומבשלים על חום נמוך כ- 10-15 דקות, עד שהכרובית רכה.
טוחנים את המרק בעזרת מעבד מזון ידני.
להגשה זולפים כמה טיפות לימון ומפזרים קצת כוסברה. לבריאות 😋