מתכון מרק כרובית מוקרם בסיסי. רק כרובית, בצל ושום הצלויים בתנור ולאחר מכן מבושלים עם הציר בתיבול עדין.
רכיבים
הוראות הכנה
מחממים תנור ל-200 מעלות.
מסדרים במגש הצלייה את פרחי הכרובית, הבצל והשום. זולפים מעליהם את שמן הזית. צולים בתנור במשך 35 דקות.
מעבירים את הירקות הצלויים לסיר בישול. מוסיפים ציר מרק, מלח, פלפל, אגוז מוסקט וצרור טימין. מביאים לרתיחה, מנמיכים אש ומבשלים כ-25 דקות.
מוציאים את צרור הטימין. מאפשרים למרק לנוח 5 דקות וטוחנים אותו בעזרת מוט מעבד מזון. מוסיפים קרם קוקוס ובוחשים.
מגישים עם קישוט עלי טימין או עם בצל ירוק ומעט שמן זית. בתיאבון 😋
מצרכים
הוראות הכנה
מחממים תנור ל-200 מעלות.
מסדרים במגש הצלייה את פרחי הכרובית, הבצל והשום. זולפים מעליהם את שמן הזית. צולים בתנור במשך 35 דקות.
מעבירים את הירקות הצלויים לסיר בישול. מוסיפים ציר מרק, מלח, פלפל, אגוז מוסקט וצרור טימין. מביאים לרתיחה, מנמיכים אש ומבשלים כ-25 דקות.
מוציאים את צרור הטימין. מאפשרים למרק לנוח 5 דקות וטוחנים אותו בעזרת מוט מעבד מזון. מוסיפים קרם קוקוס ובוחשים.
מגישים עם קישוט עלי טימין או עם בצל ירוק ומעט שמן זית. בתיאבון 😋