מרק עגבניות מוקרם בסיסי, נהדר כפי שהוא אך גם אפשר בקלות לגוון ולשכלל אותו.
רכיבים
הוראות הכנה
מעל להבה בינונית בכיריים מחממים סיר מרק כבד ומוסיפים חמאה ושמן זית.
מטגנים את הבצל עד לשקיפות.
מוסיפים שום ומערבבים. מטגנים כדקה.
מוסיפים קמח ומערבבים לציפוי הבצל והשום.
מוסיפים ציר ירקות, עגבניות, טימין, סוכר, מלח ופלפל.
מביאים לרתיחה ותוך כדי מערבבים היטב (מוודאים שאין משקעים שדבקו לתחתית הסיר).
מכסים ומבשלים על אש נמוכה כ-45 דקות.
נותנים למרק להתקרר קצת (5 דקות) ומרסקים במוט בלנדר ידני.
משפרים מליחות ופלפליות, מפזרים מעל עלי בזיליקום ומגישים. בתיאבון 😋
מצרכים
הוראות הכנה
מעל להבה בינונית בכיריים מחממים סיר מרק כבד ומוסיפים חמאה ושמן זית.
מטגנים את הבצל עד לשקיפות.
מוסיפים שום ומערבבים. מטגנים כדקה.
מוסיפים קמח ומערבבים לציפוי הבצל והשום.
מוסיפים ציר ירקות, עגבניות, טימין, סוכר, מלח ופלפל.
מביאים לרתיחה ותוך כדי מערבבים היטב (מוודאים שאין משקעים שדבקו לתחתית הסיר).
מכסים ומבשלים על אש נמוכה כ-45 דקות.
נותנים למרק להתקרר קצת (5 דקות) ומרסקים במוט בלנדר ידני.
משפרים מליחות ופלפליות, מפזרים מעל עלי בזיליקום ומגישים. בתיאבון 😋