מרק עדשים אדומות שמוכן יחסית די מהר.
הכנה20 דקות בישול30 דקות סך הכול50 דקות
רכיבים
0.50 קילוגרם עדשים אדומות
1 בצלקצוץ
1 קופסת עגבניות מרוסקות(400 גרם לקופסא)
1 גזר(400 גרם לקופסא)
2 גבעולי סלריחתוך לקוביות קטנות
2 שיני שוםמרוסקות
3 כפות שמן זית
לתיבול
3 כפות תערובת עשבי תיבול מיובשים(תימין, רוזמרין, אורגנו, בזיליקום, עלי דפנה)
מלח ופלפל שחור
הוראות הכנה
1
בסיר מרק מחממים שמן זית לחום בינוני ומטגנים בצל, גזר, סלרי. מערבבים מדי פעם ומבשלים עד שהירקות מתרככים.
2
מוסיפים את התבלינים והשום ומטגנים כ-2 דקות נוספות.
3
מוסיפים עדשים, עגבניות ו-8 כוסות מים. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה כ-30 דקות.
מצרכים
0.50 קילוגרם עדשים אדומות
1 בצלקצוץ
1 קופסת עגבניות מרוסקות(400 גרם לקופסא)
1 גזר(400 גרם לקופסא)
2 גבעולי סלריחתוך לקוביות קטנות
2 שיני שוםמרוסקות
3 כפות שמן זית
לתיבול
3 כפות תערובת עשבי תיבול מיובשים(תימין, רוזמרין, אורגנו, בזיליקום, עלי דפנה)
מלח ופלפל שחור
הוראות הכנה
1
בסיר מרק מחממים שמן זית לחום בינוני ומטגנים בצל, גזר, סלרי. מערבבים מדי פעם ומבשלים עד שהירקות מתרככים.
2
מוסיפים את התבלינים והשום ומטגנים כ-2 דקות נוספות.
3
מוסיפים עדשים, עגבניות ו-8 כוסות מים. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה כ-30 דקות.