מתכון בקלי קלות עבור מרק עדשים ירוקות או עדשים חומות פשוט, בריא ומזין.

רכיבים
הוראות הכנה
מחממים סיר מרק על חום בינוני. מוסיפים את השמן ומטגנים את הבצל כ-2 דקות.
מוסיפים את הגזר, הסלרי והפלפל האדום ומטגנים כ-8 דקות. מדי פעם בוחשים.
מוסיפים את השום, בוחשים ומטגנים כ-2 דקות נוספות.
מוסיפים את שאר הרכיבים: עגבניות מרוסקות, עדשים, פפריקה, כמון, אבקת כוסברה, מלח, פלפל, עלי דפנה וציר (או מים.)
מביאים לרתיחה, מכסים ומנמיכים לחום נמוך. מבשלים כ-45 דקות עד שהעדשים רכות.
טועמים, מוסיפים מלח ופלפל לפי הצורך. בתיאבון 😋
מצרכים
הוראות הכנה
מחממים סיר מרק על חום בינוני. מוסיפים את השמן ומטגנים את הבצל כ-2 דקות.
מוסיפים את הגזר, הסלרי והפלפל האדום ומטגנים כ-8 דקות. מדי פעם בוחשים.
מוסיפים את השום, בוחשים ומטגנים כ-2 דקות נוספות.
מוסיפים את שאר הרכיבים: עגבניות מרוסקות, עדשים, פפריקה, כמון, אבקת כוסברה, מלח, פלפל, עלי דפנה וציר (או מים.)
מביאים לרתיחה, מכסים ומנמיכים לחום נמוך. מבשלים כ-45 דקות עד שהעדשים רכות.
טועמים, מוסיפים מלח ופלפל לפי הצורך. בתיאבון 😋