מתכון מרק עדשים כתומות קל להכנה, טעים ובריא. מומלץ להגיש אותו בתוספת איטריות שפצלה.
רכיבים
הוראות הכנה
מחממים סיר על להבה בינונית. מוסיפים את השמן. מטגנים את הבצל כ-5 דקות ומדי פעם בוחשים.
מוסיפים לסיר את הגזר וממשיכים בטיגון יחד עם הבצל כ-5 דקות נוספות. מדי פעם בוחשים.
מוסיפים את השום ובוחשים. מטגנים כדקה.
מוסיפים את העגבניות, מטגנים כשתי דקות ומדי פעם בוחשים.
מוסיפים את הכורכום והפפריקה ובוחשים.
מוסיפים עדשים, מים, פלפל, מלח, פטרוזליה ועלה דפנה. מביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש קטנה כרבע שעה.
טועמים ומשפרים תיבול במידת הצורך. מומלץ להגיש עם בצקניות (שפצלה.) בתיאבון 😋
מצרכים
הוראות הכנה
מחממים סיר על להבה בינונית. מוסיפים את השמן. מטגנים את הבצל כ-5 דקות ומדי פעם בוחשים.
מוסיפים לסיר את הגזר וממשיכים בטיגון יחד עם הבצל כ-5 דקות נוספות. מדי פעם בוחשים.
מוסיפים את השום ובוחשים. מטגנים כדקה.
מוסיפים את העגבניות, מטגנים כשתי דקות ומדי פעם בוחשים.
מוסיפים את הכורכום והפפריקה ובוחשים.
מוסיפים עדשים, מים, פלפל, מלח, פטרוזליה ועלה דפנה. מביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש קטנה כרבע שעה.
טועמים ומשפרים תיבול במידת הצורך. מומלץ להגיש עם בצקניות (שפצלה.) בתיאבון 😋