מרק קרם תירס עם כרוב לבן. בריא, ממלא ומשביע.
רכיבים
הוראות הכנה
ממיסים את החמאה בסיר מרק.
מוסיפים לסיר בצל, גזר, סלרי, שום, כרוב ושלושת רבעים מכמות התירס.
מאדים על להבה בינונית בסיר מכוסה כ-15 דקות.
בזמן האידוי כול כמה דקות פותחים את המכסה ומערבבים.
מוסיפים לסיר את הקמח ומערבבים.
מוסיפים פלפל שאטה, מלח ופלפל.
מוסיפים את ציר המרק הצח או המים, מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים כ-20 דקות (על להבה נמוכה).
מרסקים את המרק המבושל במעבד מזון ידני.
מוסיפים את גרגרי התירס השלמים ומבשלים כ-5 דקות נוספות.
מוסיפים שמנת ומבשלים כדקה נוספת.
מגישים עם בצל ירוק או עירית קצוצים. בתיאבון!
מצרכים
הוראות הכנה
ממיסים את החמאה בסיר מרק.
מוסיפים לסיר בצל, גזר, סלרי, שום, כרוב ושלושת רבעים מכמות התירס.
מאדים על להבה בינונית בסיר מכוסה כ-15 דקות.
בזמן האידוי כול כמה דקות פותחים את המכסה ומערבבים.
מוסיפים לסיר את הקמח ומערבבים.
מוסיפים פלפל שאטה, מלח ופלפל.
מוסיפים את ציר המרק הצח או המים, מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים כ-20 דקות (על להבה נמוכה).
מרסקים את המרק המבושל במעבד מזון ידני.
מוסיפים את גרגרי התירס השלמים ומבשלים כ-5 דקות נוספות.
מוסיפים שמנת ומבשלים כדקה נוספת.
מגישים עם בצל ירוק או עירית קצוצים. בתיאבון!