מרק שעועית לבנה וגריסי פנינה עם שלל ירקות ותבלינים. אפשר לבשל גם בפויקה או בסיר לחץ.
רכיבים
הוראות הכנה
מכסים את השעועית במים בסיר, מביאים לרתיחה ומבשלים כשעה וחצי.
כעבור שעה וחצי במחבת לחוד: מטגנים את הבצל, גזר, סלרי כמה דקות. מוסיפים את השום ואת העגבניות.
מוסיפים את הירקות לסיר המרק עם השעועית (שכבר החלה להתבשל.)
שוטפים את הגריסים ומוסיפים למרק.
מוסיפים תבלינים וממשיכים לבשל במשך כשעה.
מצרכים
הוראות הכנה
מכסים את השעועית במים בסיר, מביאים לרתיחה ומבשלים כשעה וחצי.
כעבור שעה וחצי במחבת לחוד: מטגנים את הבצל, גזר, סלרי כמה דקות. מוסיפים את השום ואת העגבניות.
מוסיפים את הירקות לסיר המרק עם השעועית (שכבר החלה להתבשל.)
שוטפים את הגריסים ומוסיפים למרק.
מוסיפים תבלינים וממשיכים לבשל במשך כשעה.