מתכון עבור מרק תירס מוקרם. פשוט, טבעוני, מהיר, קל להכנה.
רכיבים
הוראות הכנה
מחממים סיר על חום בינוני. מוסיפים את השמן. מטגנים את הבצל 2-3 דקות.
מוסיפים את הגזר, בוחשים וממשיכים בטיגון 2-3 דקות נוספות.
מוסיפים קישואים ושום, בוחשים, ממשיכים בטיגון 2-3 דקות.
מוסיפים את הקמח. בוחשים כחצי דקה.
מוסיפים את ציר המרק, את התירס, את המלח והפלפל. בוחשים.
מביאים לרתיחה. מכסים את הסיר, מנמיכים אש ומבשלים כ-20 דקות.
טועמים ומשפרים מליחות ופלפליות לפי הצורך.
מכבים את האש. טוחנים את המרק בעזרת מוט בלנדר.
בהגשה מפזרים על כל מנה פטרוזיליה קצוצה וקמצוץ של פלפל קייאן. בתיאבון 😋
מצרכים
הוראות הכנה
מחממים סיר על חום בינוני. מוסיפים את השמן. מטגנים את הבצל 2-3 דקות.
מוסיפים את הגזר, בוחשים וממשיכים בטיגון 2-3 דקות נוספות.
מוסיפים קישואים ושום, בוחשים, ממשיכים בטיגון 2-3 דקות.
מוסיפים את הקמח. בוחשים כחצי דקה.
מוסיפים את ציר המרק, את התירס, את המלח והפלפל. בוחשים.
מביאים לרתיחה. מכסים את הסיר, מנמיכים אש ומבשלים כ-20 דקות.
טועמים ומשפרים מליחות ופלפליות לפי הצורך.
מכבים את האש. טוחנים את המרק בעזרת מוט בלנדר.
בהגשה מפזרים על כל מנה פטרוזיליה קצוצה וקמצוץ של פלפל קייאן. בתיאבון 😋