אפשרויות הדפסה:

סופגניה טבעתית

מניב8 מנותהכנה1 שעהסך הכול1 שעה

ומה עם הריבה ???

סופגניה מנצחת לחנוכה

תערובת 1
 30 גרם שמרים טריים
 0.25 כוס מים פושרים (בטמפרטורת חדר)
 1 כף סוכר
תערובת 2
 3 כפות מרגרינה
 0.50 כוס חלב רותח
 0.25 כוס סוכר
שאר החומרים
 1 ביצה
 3.50 כוסות קמח מנופה
 1.50 ליטר שמן לטיגון
 2 גזר
1

לערבב תערובת 1 בספל ולהניח לתפוח כ-15 דקות.

2

לתערובת 2 מוסיפים עוד ¼ כוס מים פושרים, את תערובת 1 שתפחה + ביצה טרופה.
מערבבים היטב ומוסיפים ½3 כוסות קמח רגיל מנופה.

3

את התערובת שנוצרה מניחים מכוסה במגבת מטבח נקיה להתפחה.

התפחת סופגניות

4

אחרי שתפח מחלקים את הבצק לשניים.

5

כל חלק מרדדים לעלה בעובי של כחצי סנטימטר, ממנו קורצים בכוס עיגולים. בכל עיגול קורצים עוד חור באמצע עם כוס קטנה יותר ונוצרת סופגניה כמו בייגלע.

מכינים סופגניות

6

מניחים את כל הסופגניות להתפחה נוספת על תבנית מקומחת ומכסים במגבת.

7

לאחר שתפח מטגנים בזהירות בשמן עמוק חם מאוד כשבזמן הטיגון מוסיפים טבעות גזר חתוך לשמן החם על מנת למנוע חריכת הסופגניות.

8

להוציא מהשמן כאשר מזהיבות ולפזר אבקת סוכר אחרי שמתקררות.

סופגניות מנצחות לחנוכה

נתוני תזונה

מנות 0