מתכון קל להכנה של סנייה ירקות עם טחינה יוגורט מוקצפת.
מתכון מאת אלון אליהו, מנהל קבוצת הפייסבוק "אבא אני רעב"
רכיבים
הוראות הכנה
מסדרים את הירקות בתבנית לפי הסדר: פרחי כרובית, פלחי עגבניה, פלחי בצל סגול, חצאי שיני שום, פלפל חריף ירוק. זולפים מעל הירקות את שמן הזית.
אופים את הירקות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך חצי שעה.
בזמן שהירקות נאפים מכינים את רוטב הטחינה. מכנסים לקערת המיקסר את הטחינה, היוגרט, הלימון, המלח והשום. מקצפים לקצפת טחינה אוורירית.
אחרי שהירקות נאפו יוצקים מעליהם את הטחינה המוקצפת. מחזירים לגריל לעוד שלוש דקות אפייה.
בתאבון 😋
מצרכים
הוראות הכנה
מסדרים את הירקות בתבנית לפי הסדר: פרחי כרובית, פלחי עגבניה, פלחי בצל סגול, חצאי שיני שום, פלפל חריף ירוק. זולפים מעל הירקות את שמן הזית.
אופים את הירקות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך חצי שעה.
בזמן שהירקות נאפים מכינים את רוטב הטחינה. מכנסים לקערת המיקסר את הטחינה, היוגרט, הלימון, המלח והשום. מקצפים לקצפת טחינה אוורירית.
אחרי שהירקות נאפו יוצקים מעליהם את הטחינה המוקצפת. מחזירים לגריל לעוד שלוש דקות אפייה.
בתאבון 😋