מתכון עבור סלט אבוקדו ועגבניות (שרי או עגבניות רגילות או תערובת), צבעוני, טעים ובריא. לסלט המושלם משתמשים רק בירקות טריים ואיכותיים. האבוקדו (מומלץ זן האס) חייב להיות רך ובשל, העגבניות (מומלץ עגבניות שרי) גם חייבות להיות בשלות ומתוקות ושמורות בטמפרטורת החדר. מקפיצים את כל הרכיבים בקערה ומיד מגישים.
מתכונים לסלטי אבוקדו נוספים
רכיבים
הוראות הכנה
פורסים את הירקות ומוסיפים לקערה.
מפזרים מעל המלח והפלפל.
מוסיפים את שמן הזית, הלימון והחומץ.
מקפיצים את הירקות בקערה בעזרת כף (או בעזרת שתי כפות).
טועמים ומשפרים מליחות, פלפליות וחמיצות לפי הצורך.
מגישים מיד. בתיאבון 😋
מצרכים
הוראות הכנה
פורסים את הירקות ומוסיפים לקערה.
מפזרים מעל המלח והפלפל.
מוסיפים את שמן הזית, הלימון והחומץ.
מקפיצים את הירקות בקערה בעזרת כף (או בעזרת שתי כפות).
טועמים ומשפרים מליחות, פלפליות וחמיצות לפי הצורך.
מגישים מיד. בתיאבון 😋