סלט אבוקדו הופך את האבוקדו לממרח שאפשר לאכול על פרוסת לחם טרייה או בתוך פיתה, או כמטבל לצד מנה נוספת כמו שניצל או סטייק או צ'יפס.
מתכונים לסלטי אבוקדו נוספים
הכנה5 דקות סך הכול5 דקות
רכיבים
1 אבוקדובשל
1 ביצה קשה
1 גבעול בצל ירוק
1 כפית מיונז
½ כפית מלח ים גס
¼ כפית פלפל שחורטחון טרי
1 כף לימוןסחוט טרי
קצת שמן זית
הוראות הכנה
1
מועכים את הביצה הקשה ואת האבוקדו המקולף והמגולען בקערה.
2
מתבלים במלח, פלפל ולימון ומוסיפים מיונז.
3
קוצצים בצל ירוק, מוסיפים ומערבבים.
4
זולפים קצת שמן זית מעל. בתיאבון.
טיפים והערות
- האבוקדו טעים בפני עצמו, מומלץ לתבל מאוד בעדינות (כול פעם קצת), לטעום ולשפר טעמים.
- אפשר לגוון לפי הטעם: עם\בלי מיונז, עם\בלי ביצה קשה, עם\בלי בצל ירוק.
- אפשר לשלב עם בצל לבן קצוץ דק.
- הלימון עוזר לשמור על הסלט טרי (לשמור מכוסה עד יום במקרר.)
מצרכים
1 אבוקדובשל
1 ביצה קשה
1 גבעול בצל ירוק
1 כפית מיונז
½ כפית מלח ים גס
¼ כפית פלפל שחורטחון טרי
1 כף לימוןסחוט טרי
קצת שמן זית
הוראות הכנה
1
מועכים את הביצה הקשה ואת האבוקדו המקולף והמגולען בקערה.
2
מתבלים במלח, פלפל ולימון ומוסיפים מיונז.
3
קוצצים בצל ירוק, מוסיפים ומערבבים.
4
זולפים קצת שמן זית מעל. בתיאבון.