סלט בורגול עם גרגירי חומוס, יחד עם ירקות ועשבי תיבול. סלט טעים ובריא שיכול להישמר גם ליומיים-שלושה במקרר.
רכיבים
הוראות הכנה
בקערה או בסיר מוסיפים בורגול, מלח ומים רותחים. מערבבים, מכסים ונותנים לבורגול לספוג את המים ולהתרכך ולהתקרר כ-20 דקות.
את גרגרי החומוס המבושלים מסננים מנוזלים.
כשהכל קר, מערבבים את כול הרכיבים בקערת סלט. טועמים ומשפרים תיבול לפי הצורך.
אפשר להגיש ישר. מומלץ להניח לכשעה במקרר כדי שהטעמים יספגו ויתמזגו. בתיאבון 😋
מצרכים
הוראות הכנה
בקערה או בסיר מוסיפים בורגול, מלח ומים רותחים. מערבבים, מכסים ונותנים לבורגול לספוג את המים ולהתרכך ולהתקרר כ-20 דקות.
את גרגרי החומוס המבושלים מסננים מנוזלים.
כשהכל קר, מערבבים את כול הרכיבים בקערת סלט. טועמים ומשפרים תיבול לפי הצורך.
אפשר להגיש ישר. מומלץ להניח לכשעה במקרר כדי שהטעמים יספגו ויתמזגו. בתיאבון 😋