מתכון סלט ביצים קשות עם מיונז. נפלא בכריך עם חסה, עגבניה וזיתים (או ירקות אחרים), כתוספת לארוחה, או אפילו ישירות על פרוסות עגבניה (או מלפפון, או פלפל.) אפשר כמובן גם להשתמש בסלט הביצים כמטבל. סלט מזין וטעים.
רכיבים
הוראות הכנה
מכינים את הביצים הקשות (מבשלים ביצים במים רותחים כ-10 דקות.) נותנים לביצים להתקרר לגמרי. אפשר לזרז את התהליך על ידי הנחת הביצים החמות בקערה עם מים קרים וקרח.
מכינים את הרכיבים לסלט. קולפים את הביצים המבושלות והמקוררות. קוצצים את הירקות.
קוצצים את הביצים בחיתוך גס (או שפשוט מועכים עם מזלג) ומעבירים לקערה.
מוסיפים את שאר הרכיבים ומערבבים.
משפרים טעמים והסלט מוכן.
להגשה מפזרים למעלה קמצוץ של קאיין וקצת עירית. בתיאבון 😋
מצרכים
הוראות הכנה
מכינים את הביצים הקשות (מבשלים ביצים במים רותחים כ-10 דקות.) נותנים לביצים להתקרר לגמרי. אפשר לזרז את התהליך על ידי הנחת הביצים החמות בקערה עם מים קרים וקרח.
מכינים את הרכיבים לסלט. קולפים את הביצים המבושלות והמקוררות. קוצצים את הירקות.
קוצצים את הביצים בחיתוך גס (או שפשוט מועכים עם מזלג) ומעבירים לקערה.
מוסיפים את שאר הרכיבים ומערבבים.
משפרים טעמים והסלט מוכן.
להגשה מפזרים למעלה קמצוץ של קאיין וקצת עירית. בתיאבון 😋