מתכון סלט כרוב לבן בסיסי, אותו אפשר לגוון באינספור דרכים. הסלט הוא תוספת מלווה מושלמת ליד כול כך הרבה מנות כמו למשל שישליק, קבב, שניצל או סטייק טוב. הסלט נפלא בפיתה עם טחינה או חומוס ,עם או בלי חביתה או פלאפל.
רכיבים
הוראות הכנה
לפני החיתוך נפתרים מעלים חיצוניים של הכרוב (כאלו שיש עליהם לכלוך). משרים את הכרוב בקערה גדולה עם מים קרים מעורבבים במלח. שוטפים ומנערים לייבוש.
פורסים את הכרוב לרצועות דקות, אבל לא דקות מאוד.
מערבבים את כול הרכיבים בקערת סלט גדולה.
מכסים וממתינים. כעבור 20-25 דקות הסלט מוכן להגשה.
נשמר בקירור עד יומיים. בתיאבון 😋
מצרכים
הוראות הכנה
לפני החיתוך נפתרים מעלים חיצוניים של הכרוב (כאלו שיש עליהם לכלוך). משרים את הכרוב בקערה גדולה עם מים קרים מעורבבים במלח. שוטפים ומנערים לייבוש.
פורסים את הכרוב לרצועות דקות, אבל לא דקות מאוד.
מערבבים את כול הרכיבים בקערת סלט גדולה.
מכסים וממתינים. כעבור 20-25 דקות הסלט מוכן להגשה.
נשמר בקירור עד יומיים. בתיאבון 😋