סלט עגבניות שרי, עם זיתים שחורים וירוקים וצנוברים. צבעוני, חגיגי, טעים ומיוחד.
הכנה10 דקות סך הכול10 דקות
רכיבים
250 גרם עגבניות שריחצויות או רבועות
2 כפות זיתים שחוריםמגולענים וחצויים
2 כפות זיתים ירוקיםמגולענים וחצויים
2 כפות צנובר
3 כפות שמן זית
2 כפות עיריתקצוצה
1 ½ כפות חומץ בלסמיאו חומץ בן יין
מלח גס
פלפל שחורטחון טרי
הוראות הכנה
1
חוצים את העגבניות והזיתים.
2
קולים את הצנוברים במעט שמן זית עד שמתחילים להשחים (בזהירות שלא יישרף!)
3
כשמתקררים הצנוברים מוסיפים לעגבניות יחד עם שמן הטיגון, מוסיפים עירית קצוצה (או בצל ירוק) ומתבלים לפי הטעם.
4
בתיאבון 😋
טיפים
שימו לב עם המלח – הזיתים כבר מוסיפים מליחות
מצרכים
250 גרם עגבניות שריחצויות או רבועות
2 כפות זיתים שחוריםמגולענים וחצויים
2 כפות זיתים ירוקיםמגולענים וחצויים
2 כפות צנובר
3 כפות שמן זית
2 כפות עיריתקצוצה
1 ½ כפות חומץ בלסמיאו חומץ בן יין
מלח גס
פלפל שחורטחון טרי
הוראות הכנה
1
חוצים את העגבניות והזיתים.
2
קולים את הצנוברים במעט שמן זית עד שמתחילים להשחים (בזהירות שלא יישרף!)
3
כשמתקררים הצנוברים מוסיפים לעגבניות יחד עם שמן הטיגון, מוסיפים עירית קצוצה (או בצל ירוק) ומתבלים לפי הטעם.
4
בתיאבון 😋