סלט פלפלים מתוקים קלויים בצבע אחיד או בשלל צבעים. בריא וטעים. מתאים למגוון רחב של ארוחות ואירועים.
רכיבים
הוראות הכנה
שוטפים היטב את הגבמות. מניחים בתבנית עם נייר אפייה.
קולים בתנור או בטוסטר במצב גריל כ-45-50 דקות, עד שהם מזהיבים/נשרפים מכל הכיוונים (להפוך מדי פעם.)
מכניסים לשקית קוקי שאותה סוגרים עד שהפלפלים מתקררים על מנת להוריד את הקליפה בקלות.
לאחר שמסירים את כל הקליפה, חותכים כל פלפל לרצועות.
מוסיפים חתיכות של פלפל ירוק חריף חי - חתוך דק דק, לימון סחוט, שום, פלפל שחור טחון ומלח גס.
הסלט ישמר במקרר עד לארוחה (וגם לכמה ימים אחר כך). בתיאבון 😋
מצרכים
הוראות הכנה
שוטפים היטב את הגבמות. מניחים בתבנית עם נייר אפייה.
קולים בתנור או בטוסטר במצב גריל כ-45-50 דקות, עד שהם מזהיבים/נשרפים מכל הכיוונים (להפוך מדי פעם.)
מכניסים לשקית קוקי שאותה סוגרים עד שהפלפלים מתקררים על מנת להוריד את הקליפה בקלות.
לאחר שמסירים את כל הקליפה, חותכים כל פלפל לרצועות.
מוסיפים חתיכות של פלפל ירוק חריף חי - חתוך דק דק, לימון סחוט, שום, פלפל שחור טחון ומלח גס.
הסלט ישמר במקרר עד לארוחה (וגם לכמה ימים אחר כך). בתיאבון 😋