עוגיות שוקולד צ'יפס של ג'יאדה. המתכון של ג'יאדה דה לאורנטיאיס [Sin City Cookies] רק עם פחות סוכר. שחומות ופריכות מבחוץ, רכות ונימוחות מבפנים.
רכיבים
הוראות הכנה
מערבבים בקערה קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, מלח ומניחים בצד.
בקערת המיקסר מערבלים את החמאה כדקה במהירות נמוכה-בינונית.
מוסיפים את הסוכר ומערבלים עד שמתאחד עם החמאה.
מוסיפים את תמצית הוניל ואת ביצים אחת אחרי השניה ומערבלים לתערובת אחידה.
מכבים את המיקסר ומוסיפים את החומרים היבשים (ללא השוקולד). מערבלים במהירות נמוכה לתערובת אחידה.
מכבים את המיקסר, ומוספים את שבבי השוקולד. מערבבים ידנית בעזרת לקקן.
יוצרים כ- 20-24 כדורים ומניחים על תבניות מכוסות בנייר אפייה.
מכניסים את התבניות למקפיא לכשעה.
אופים ישר מהפריזר. כ-20 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות סלציוס.
העוגיות מוכנות כשהן שחומות מבחוץ, אך עדיין רכות ונימוחות מבפנים.
טיפים
ליצירת עוגיות יפות ואחידות בגודלן אפשר להשתמש בכף גלידה קפיצית. יוצא מושלם!
מצרכים
הוראות הכנה
מערבבים בקערה קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, מלח ומניחים בצד.
בקערת המיקסר מערבלים את החמאה כדקה במהירות נמוכה-בינונית.
מוסיפים את הסוכר ומערבלים עד שמתאחד עם החמאה.
מוסיפים את תמצית הוניל ואת ביצים אחת אחרי השניה ומערבלים לתערובת אחידה.
מכבים את המיקסר ומוסיפים את החומרים היבשים (ללא השוקולד). מערבלים במהירות נמוכה לתערובת אחידה.
מכבים את המיקסר, ומוספים את שבבי השוקולד. מערבבים ידנית בעזרת לקקן.
יוצרים כ- 20-24 כדורים ומניחים על תבניות מכוסות בנייר אפייה.
מכניסים את התבניות למקפיא לכשעה.
אופים ישר מהפריזר. כ-20 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות סלציוס.
העוגיות מוכנות כשהן שחומות מבחוץ, אך עדיין רכות ונימוחות מבפנים.