אפשרויות הדפסה:

עוגיות שוקולד צ’יפס של ג’יאדה

מניב22 מנותהכנה20 דקותבישול20 דקותסך הכול40 דקות

פריכות אך נימוחות

עוגיית שוקולד צ'יפס

 3 כוסות קמח לחם
 1 כפית אבקת אפיה
 0.50 כפית סודה לשתייה
 0.50 כפית מלח
 200 גרם חמאה (ללא מלח)
 0.50 כוס סוכר חום
 0.50 כוס סוכר קנים
 2 ביצים
 2 כפיות תמצית וניל
 100 גרם שוקולד מרירשבור לקוביות קטנות
 50 גרם שוקולד חלבשבור לקוביות קטנות
1

מערבבים בקערה קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, מלח ומניחים בצד.

2

בקערת המיקסר מערבלים את החמאה כדקה במהירות נמוכה-בינונית.

3

מוסיפים את הסוכר ומערבלים עד שמתאחד עם החמאה.

4

מוסיפים את תמצית הוניל ואת ביצים אחת אחרי השניה ומערבלים לתערובת אחידה.

5

מכבים את המיקסר ומוסיפים את החומרים היבשים (ללא השוקולד). מערבלים במהירות נמוכה לתערובת אחידה.

עוגיות שוקולד צ'יפס - הכנת התערובת

6

מכבים את המיקסר, ומוספים את שבבי השוקולד. מערבבים ידנית בעזרת לקקן.

עוגיות שוקולד צ'יפס - הכנת התערובת

7

יוצרים כ- 20-24 כדורים ומניחים על תבניות מכוסות בנייר אפייה.

עוגיות שוקולד צ'יפס - מוכנות לאפייה

8

מכניסים את התבניות למקפיא לכשעה.

9

אופים ישר מהפריזר. כ-20 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות סלציוס.

10

העוגיות מוכנות כשהן שחומות מבחוץ, אך עדיין רכות ונימוחות מבפנים.

נתוני תזונה

מנות 0