עוגת גבינה עם ביסקוויטים ופודינג וניל.
רכיבים
הוראות הכנה
מקציפים שמנת, פודינג וחלב כ- 2-3 דקות במהירות הגבוהה במערבל.
בקערה נפרדת מערבבים את הגבינה + הביצים + הסוכר.
מערבבים את שתי העיסות יחד.
טובלים את הביסקוויטים בחלב ועושים משטח של ביסקוויטים לחים בתבנית מלבנית.
מעל הביסקוויטים מורחים משטח מתערובת הגבינה.
חוזרים על שתי הפעולות האחרונות עוד פעמיים (סך הכול שלוש שכבות של ביסקוויטים ושלוש של תערובת הגבינה.)
מכסים ומכניסים לקירור. העוגה מוכנה להגשה כעבור מספר שעות במקרר.
אפשר להוסיף ציפוי שוקולד למעלה (לשחיתות מירבית.)
שמים בקערת מתכת או סיר קטן חבילת שוקולד מריר משובח (60%) שבור לקוביות יחד עם חמאה ו-3 כפות מיים.
בסיר נפרד מרתיכים כוס מיים ומניחים את הקערה עם תערובת השוקולד מעליו, כך שהאדים העולים יחממו את תערובת השוקולד בעדינות. תוך כדי ההמסה מערבבים עד שנוצרת משחה נוזלית, חלקה ואחידה.
מורחים את השוקולד על העוגה עם כף או לקקן. נותנים לעוגה להתקרר כמה שעות במקרר.
הערות
- לטעם קצת חמוצי אפשר להוסיף לתערובת כף גרידת לימון
מצרכים
הוראות הכנה
מקציפים שמנת, פודינג וחלב כ- 2-3 דקות במהירות הגבוהה במערבל.
בקערה נפרדת מערבבים את הגבינה + הביצים + הסוכר.
מערבבים את שתי העיסות יחד.
טובלים את הביסקוויטים בחלב ועושים משטח של ביסקוויטים לחים בתבנית מלבנית.
מעל הביסקוויטים מורחים משטח מתערובת הגבינה.
חוזרים על שתי הפעולות האחרונות עוד פעמיים (סך הכול שלוש שכבות של ביסקוויטים ושלוש של תערובת הגבינה.)
מכסים ומכניסים לקירור. העוגה מוכנה להגשה כעבור מספר שעות במקרר.
אפשר להוסיף ציפוי שוקולד למעלה (לשחיתות מירבית.)
שמים בקערת מתכת או סיר קטן חבילת שוקולד מריר משובח (60%) שבור לקוביות יחד עם חמאה ו-3 כפות מיים.
בסיר נפרד מרתיכים כוס מיים ומניחים את הקערה עם תערובת השוקולד מעליו, כך שהאדים העולים יחממו את תערובת השוקולד בעדינות. תוך כדי ההמסה מערבבים עד שנוצרת משחה נוזלית, חלקה ואחידה.
מורחים את השוקולד על העוגה עם כף או לקקן. נותנים לעוגה להתקרר כמה שעות במקרר.