הכנה15 דקות בישול1 שעה 15 דקות סך הכול1 שעה 30 דקות
רכיבים
שמים בצד
4 חלבונים
בוחשים בקערה
500 גרם גבינה לבנה5% או 9%
2 מיכלי שמנת רגילה
3 כפות קמח תופח
¾ כוס סוכר(גם חצי כוס זה מספיק)
4 חלמונים
1 שקית סוכר וניל
קליפת לימון מגורדת
מעט מיץ לימון
הוראות הכנה
1
מקציפים בקערה נפרדת את החלבונים (לבנים)
2
מוסיפים בזהירות (מקפלים) לתוך תערובת הגבינה
3
מניחים בתבנית אפיה עגולה מס' 26 - ללא שימון התבנית!
4
אופים כשעה ורבע בתנור שחומם מראש לחום בינוני נמוך!
5
עם גמר האפייה, מכבים את התנור ומשאירים את העוגה מבלי לפתוח את דלת התנור עד שמתקרר לגמרי!
טעים...YAM YAM
מצרכים
שמים בצד
4 חלבונים
בוחשים בקערה
500 גרם גבינה לבנה5% או 9%
2 מיכלי שמנת רגילה
3 כפות קמח תופח
¾ כוס סוכר(גם חצי כוס זה מספיק)
4 חלמונים
1 שקית סוכר וניל
קליפת לימון מגורדת
מעט מיץ לימון
הוראות הכנה
1
מקציפים בקערה נפרדת את החלבונים (לבנים)
2
מוסיפים בזהירות (מקפלים) לתוך תערובת הגבינה
3
מניחים בתבנית אפיה עגולה מס' 26 - ללא שימון התבנית!
4
אופים כשעה ורבע בתנור שחומם מראש לחום בינוני נמוך!
5
עם גמר האפייה, מכבים את התנור ומשאירים את העוגה מבלי לפתוח את דלת התנור עד שמתקרר לגמרי!
טעים...YAM YAM