עוגת לחם פירות יבשים ללא חמאה או שמן.
רכיבים
הוראות הכנה
קוצצים את האגוזים ואת השוקולד לקוביות קטנות.
מוסיפים לצימוקים בקערה.
מערבלים היטב ביצים עם קמח וסוכר עד שנעשה לקצף ואז מוסיפים את הפירות, האגוזים והשוקולד החתוכים.
שמים את תערובת העוגה בתבנית (מוארכת) משומנת ומקומחת.
אופים בחום בינוני-נמוך (150 מעלות צלסיוס) כשעה ורבע.
טיפים
ניתן להוסיף גם אגוזים ופירות מיובשים אחרים כמו – שקדים, משמשים יבשים, וכדומה.
מצרכים
הוראות הכנה
קוצצים את האגוזים ואת השוקולד לקוביות קטנות.
מוסיפים לצימוקים בקערה.
מערבלים היטב ביצים עם קמח וסוכר עד שנעשה לקצף ואז מוסיפים את הפירות, האגוזים והשוקולד החתוכים.
שמים את תערובת העוגה בתבנית (מוארכת) משומנת ומקומחת.
אופים בחום בינוני-נמוך (150 מעלות צלסיוס) כשעה ורבע.