עוגת לחם תפוח-גזר. עוגה בחושה שקל להכין. פשוט מערבבים את הרכיבים ומכניסים לתנור.

רכיבים
הוראות הכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות צלסיוס.
מקציפים יחד ביצה, שמן קוקוס, סוכר כ- 2-3 דקות (אפשר להשתמש במקצף ידני.)
מוסיפים את האשל, הקינמון, הוניל והאגוז המוסקט ומקציפים כ- 2 דקות נוספות.
בעזרת לקקן מקפלים לתערובת בעדינות את הקמח ואבקת האפייה עד לקבלת מרקם אחיד.
מוסיפים את הגזר והתפוח וממשיכים בקיפול עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים חצי מכמות אגוזי המלך ומערבבים.
מוזגים את התערובת לתבנית אפייה משומנת או לתבנית חד פעמית. את שארית אגוזי המלך מפזרים למעלה.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 45-50 דקות עד שקיסם יוצא יבש.
נותנים למאפה להתקרר כרבע שעה לפני שפורסים.
מצרכים
הוראות הכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות צלסיוס.
מקציפים יחד ביצה, שמן קוקוס, סוכר כ- 2-3 דקות (אפשר להשתמש במקצף ידני.)
מוסיפים את האשל, הקינמון, הוניל והאגוז המוסקט ומקציפים כ- 2 דקות נוספות.
בעזרת לקקן מקפלים לתערובת בעדינות את הקמח ואבקת האפייה עד לקבלת מרקם אחיד.
מוסיפים את הגזר והתפוח וממשיכים בקיפול עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים חצי מכמות אגוזי המלך ומערבבים.
מוזגים את התערובת לתבנית אפייה משומנת או לתבנית חד פעמית. את שארית אגוזי המלך מפזרים למעלה.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 45-50 דקות עד שקיסם יוצא יבש.
נותנים למאפה להתקרר כרבע שעה לפני שפורסים.