עוגת פרג בחושה עם תפוז סחוט טרי. אפשר גם להחליף את התפוז במנדרינות.
רכיבים
הוראות הכנה
מקציפים במערבל במהירות בינונית ביצים וסוכר עד לקבלת תערובת אוורירית, כשלוש דקות ערבול בערך.
מוסיפים למערבל שמן, ליקר תפוזים, תמצית וניל. ממשיכים בערבול כדקה-שתיים.
מפסיקים לרגע את הערבול, מוסיפים קמח ואבקת אפייה וממשיכים לערבל במהירות נמוכה עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את מיץ התפוזים והמים וממשיכים בערבול כדקה נוספת.
מפסיקים את המערבל, בעזרת כף או לקקן משלבים לתערובת את הפרג ולבסוף את האגוזים הקצוצים.
אופים בתנור שחומם מראש חום בינוני כ-25-30 דקות.
בודקים עם קיסם - העוגה מוכנה כאשר הקיסם יוצא יבש.
מפזרים מעל אבקת סוכר לקישוט.
מצרכים
הוראות הכנה
מקציפים במערבל במהירות בינונית ביצים וסוכר עד לקבלת תערובת אוורירית, כשלוש דקות ערבול בערך.
מוסיפים למערבל שמן, ליקר תפוזים, תמצית וניל. ממשיכים בערבול כדקה-שתיים.
מפסיקים לרגע את הערבול, מוסיפים קמח ואבקת אפייה וממשיכים לערבל במהירות נמוכה עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את מיץ התפוזים והמים וממשיכים בערבול כדקה נוספת.
מפסיקים את המערבל, בעזרת כף או לקקן משלבים לתערובת את הפרג ולבסוף את האגוזים הקצוצים.
אופים בתנור שחומם מראש חום בינוני כ-25-30 דקות.
בודקים עם קיסם - העוגה מוכנה כאשר הקיסם יוצא יבש.
מפזרים מעל אבקת סוכר לקישוט.