פאי תפוחים שנמסים עם בסיס מבצק וציפוי קראמבל קריספי.
רכיבים
הוראות הכנה
מכינים בצק הבסיס ופותחים עלה שאותו מניחים בתבנית פאי משומנת.
מניחים את פרוסות התפוחים על הבצק עד שהתבנית כמעט מלאה.
מפזרים למעלה ובין התפוחים את הסוכר של המילוי ואת הקינמון.
מעל הכול מטפטפים מיץ מלימון שלם סחוט, מפזרים כף קמח וכף חתיכות החמאה.
מכינים את בצק הכיסוי מקמח, חמאה ושני סוגי הסוכר.
מפוררים ומפזרים את בצק הכיסוי על תערובת התפוחים. אופים בתנור בחום בינוני כשעה עד שמוכן.
הפאי מוכן כאשר הבצק זהוב ופריך. המילוי של התפוחים התמוסס עם הסוכר והחמאה.
הערות
- אפשר להגיש חם עם גלידה. יאמי.
מצרכים
הוראות הכנה
מכינים בצק הבסיס ופותחים עלה שאותו מניחים בתבנית פאי משומנת.
מניחים את פרוסות התפוחים על הבצק עד שהתבנית כמעט מלאה.
מפזרים למעלה ובין התפוחים את הסוכר של המילוי ואת הקינמון.
מעל הכול מטפטפים מיץ מלימון שלם סחוט, מפזרים כף קמח וכף חתיכות החמאה.
מכינים את בצק הכיסוי מקמח, חמאה ושני סוגי הסוכר.
מפוררים ומפזרים את בצק הכיסוי על תערובת התפוחים. אופים בתנור בחום בינוני כשעה עד שמוכן.
הפאי מוכן כאשר הבצק זהוב ופריך. המילוי של התפוחים התמוסס עם הסוכר והחמאה.