פילה סלמון על הגריל, מושרה במרינדה ארומטית טרם הצליה.

רכיבים
הוראות הכנה
מערבבים חומרי המשרה היטב.
מוסיפים את הדג, מצפים אותו מכול הצדדים במשרה. מכסים ושומרים בקירור לשעה לפחות, אפשר גם לכמה שעות.
מכינים את הגריל, מנקים היטב את הרשת שלו ומשמנים אותה.
צולים את הדג על הגריל. מתחילים בצליית הצד עם העור, כחמש - שש דקות צלייה בערך.
הופכים וצולים מהצד השני עד שמראה הבשר מאבד את שקיפותו, בערך כשלוש דקות נוספות. בתיאבון!
הערות
- בצליה על הגריל חשוב לשים לב לא לשרוף את הדג.
- כמה שפחות לגעת או להזיז את הדג בזמן הצלייה.
- אפשר גם לאפות אותו או לצלות על מחבת.
מצרכים
הוראות הכנה
מערבבים חומרי המשרה היטב.
מוסיפים את הדג, מצפים אותו מכול הצדדים במשרה. מכסים ושומרים בקירור לשעה לפחות, אפשר גם לכמה שעות.
מכינים את הגריל, מנקים היטב את הרשת שלו ומשמנים אותה.
צולים את הדג על הגריל. מתחילים בצליית הצד עם העור, כחמש - שש דקות צלייה בערך.
הופכים וצולים מהצד השני עד שמראה הבשר מאבד את שקיפותו, בערך כשלוש דקות נוספות. בתיאבון!